Samsung Galaxy Note 20 і Note 20 Ultra тепер є офіційними, і є один важливий висновок з їх презентації: утримайтеся від покупки Note 20.

Про це повідомляє Forbes.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Підтверджуючи мої побоювання, в Galaxy Note 20 Ultra компанія Samsung анонсувала свій найпривабливіший смартфон року, але Note 20 в їх число не входить. Ось чому:

SamMobile повідомляє, що Samsung вже випустила масштабне, але загадкове оновлення програмного забезпечення для Galaxy Note 20 і Note 20 Ultra. Оновлення важить значні 500 МБ, але, як не дивно, Samsung не розкриває ніяких подробиць про те, що всередині нього. Замість цього все, що Samsung пише в примітках до випуску, це " оновлення програмного забезпечення може включати, але не обмежується: поліпшення стабільності пристрою, виправлення помилок. Нові та / або поліпшені функції. Подальші поліпшення продуктивності". Нічого з цього не допомагає. Тим не менш, таке велике оновлення, яке має з'явитися ще до того, як буде випущений будь-який телефон, настійно передбачає виправлення безлічі помилок, і Samsung часто намагається оптимізувати камери своїх смартфонів після запуску. У будь-якому випадку, схоже, що як Note 20, так і Note 20 Ultra вимагають значного оновлення "з коробки", і я підозрюю, що незабаром з'являться ще кілька патчів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Samsung Galaxy Note 20, gizchina

Відомий Інсайдер Samsung Ice Universe розповів, що" насправді, більшість співробітників Samsung не відчувають оптимізму з приводу Note 20", - говорить анонімне джерело інформації, пояснюючи, що дизайн телефону був частиною тиску з боку керівників компанії з метою"максимізувати прибуток і обмежити витрати".

Ціна-Note 20 коштує 1000 доларів. Це висока ціна, але в цьому телефоні нічого такого немає.

Note 20 має більш товсті лицьові панелі з усіх боків і є першим Note з 2014 року, який не поставляється зі скляною задньою панеллю, використовуючи замість цього кришку з полікарбонатного пластику.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти повідомляють, що офіційні ціни на Sony PlayStation 5 розчарують фанатів. Повідомляється, що за консоль попросять більше, ніж передбачалося раніше. Втім, за версію без дисковода можна заплатити менше.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий BMW M235i Gran Coupe з тріском провалив "Лосиний тест". Автомобіль не зміг зробити різкий маневр на швидкості 72 км/год, і відразу ж повернутися на свою смугу руху. Дивно, але такий дорогий автомобіль з сучасними технологіями не впорався з простим тестом.