На ринку середньобюджетних смартфонів один за іншим з'являються цікаві новинки, серед яких iPhone SE (це вже друге покоління смартфона), а також Google Pixel 4A і OnePlus Nord. Навіть між бюджетниками йде неабияка війна на ринку дешевих гаджетів.

Звичайно ж, мало не найголовнішою частиною смартфона є камера, так що техно блогери з YouTube вже порівняли ці смартфони.

Google Pixel 4a, Google
Google Pixel 4a, Google

Що стосується зйомки відео, то навіть при денному освітленні видно суттєва різниця між можливостями цих смартфонів. Відмінності посилюються при поганому освітленні. На тлі своїх конкурентів виділяється Pixel 4a, але і він не бездоганний. Втім, програмна обробка відео від Google дає про себе знати.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Помітно відрізняються і фотоможливості смартфонів. Наприклад, навіть при хорошому освітленні в iPhone SE дуже слабка деталізація. Якщо не використовувати опцію наближення, знімки на всіх трьох смартфонах будуть однаково добре виглядати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти повідомляють, що офіційні ціни на Sony PlayStation 5 розчарують фанатів. Повідомляється, що за консоль попросять більше, ніж передбачалося раніше. Втім, за версію без дисковода можна заплатити менше.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий BMW M235i Gran Coupe з тріском провалив "Лосиний тест". Автомобіль не зміг зробити різкий маневр на швидкості 72 км/год, і відразу ж повернутися на свою смугу руху. Дивно, але такий дорогий автомобіль з сучасними технологіями не впорався з простим тестом.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Xiaomi заблокували для мільйонів користувачів. Правда, обмеження торкнулося тільки користувачів Індії, але не факт, що подібне обмеження не торкнеться і жителі Європи.