Згідно з новим дослідженням аналітика Мінг-Чи Куо, опублікованому MacRumors, у одного з постачальників об'єктивів Apple для майбутніх моделей iPhone 12, що не належать до категорії Pro, виникають проблеми з якістю. Однак ці проблеми навряд чи вплинуть на графік поставок Apple, якщо припустити, що інший основний постачальник Apple може компенсувати різницю.

фото Apple
фото Apple

Куо каже, що Genius Electronic Optical виявила проблеми з розтріскуванням покриття на ширококутному об'єктиві камери, призначеному для молодших моделей iPhone 12 з діагоналлю 5,4 і 6,1 дюйма. Проблема виникла під час тестування при високій температурі/високій вологості (HTHH) і призведе до затримок у постачанні компонентів для майбутніх iPhone.

Іншим постачальником цих об'єктивів Apple є Largan, і Куо каже, що компанія не має жодних проблем з якістю, вказуючи на те, що Apple зможе віддати пріоритет поставкам від Largan, щоб дотримуватися свого графіка випуску.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти повідомляють, що офіційні ціни на Sony PlayStation 5 розчарують фанатів. Повідомляється, що за консоль попросять більше, ніж передбачалося раніше. Втім, за версію без дисковода можна заплатити менше.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий BMW M235i Gran Coupe з тріском провалив "Лосиний тест". Автомобіль не зміг зробити різкий маневр на швидкості 72 км/год, і відразу ж повернутися на свою смугу руху. Дивно, але такий дорогий автомобіль з сучасними технологіями не впорався з простим тестом.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Xiaomi заблокували для мільйонів користувачів. Правда, обмеження торкнулося тільки користувачів Індії, але не факт, що подібне обмеження не торкнеться і жителі Європи.