Зображення потенційного наступника Samsung Galaxy Z fold з'явилися в мережі, і вони припускають, що смартфон може не відрізнятися від проблемної збірки оригінального складного телефону компанії. Передбачуваний Galaxy Z Fold 2 стане третім складним телефоном компанії після лютневого Samsung Galaxy Z Flip і оригінального Samsung Galaxy Fold від вересня 2019 року. Комбінація назв передбачає, що обидва пристрої є частиною однієї лінійки продуктів, що має значення для того, як новий розкладний телефон буде виглядати.

Samsung Galaxy Flip Z-це, мабуть, найпопулярніший складаний телефон на ринку сьогодні. Пристрій найбільш впізнаваний, оскільки телефон складається, як традиційний розкладний телефон. Він був випущений без особливого галасу після попередньої спроби Samsung створити складаний телефон, яка пройшла безуспішно. Galaxy Fold-той, який складався убік, як книга, - мав серйозні проблеми з надійністю. Проблем змусили компанію відкликати свої смартфони.

Спадщина оригінального складного телефону Samsung як і раніше не дає спокою новому. Оскільки Galaxy Flip і Galaxy Fold були такими різними телефонами з точки зору дизайну, було легше використовувати другий, простіший пристрій. Однак, судячи з рендерів, опублікованих в Twitter відомим творцем технічного контенту Беном Гескіном, цей третій складаний телефон буде мати більше спільного з першим, ніж з другим.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Повернення до тієї ж системи складання для цього наступного смартфона здається потенційною помилкою. Samsung, безсумнівно, витягнув уроки зі своїх збитків через затримку і непомірну вартість Galaxy Fold, але повторне використання цієї ідеї не сподобається більшості споживачів. Одна з найбільших проблем з цим першим телефоном полягала в тому, що екран був схильний до потрапляння сміття через шарнір, який дозволяв складати телефон. Можливо, Samsung вирішив цю проблему, але потрібно побачити огляди від експертів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти повідомляють, що офіційні ціни на Sony PlayStation 5 розчарують фанатів. Повідомляється, що за консоль попросять більше, ніж передбачалося раніше. Втім, за версію без дисковода можна заплатити менше.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий BMW M235i Gran Coupe з тріском провалив "Лосиний тест". Автомобіль не зміг зробити різкий маневр на швидкості 72 км/год, і відразу ж повернутися на свою смугу руху. Дивно, але такий дорогий автомобіль з сучасними технологіями не впорався з простим тестом.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Xiaomi заблокували для мільйонів користувачів. Правда, обмеження торкнулося тільки користувачів Індії, але не факт, що подібне обмеження не торкнеться і жителі Європи.