Prepear-це програма, яка допомагає користувачам знаходити рецепти, планувати страви, складати списки і організовувати доставку продуктів. Додаток є додатковим продуктом Super Healthy Kids, і засновники стверджують, що їм загрожує судовий процес з боку Apple. Повідомляється, що Apple не згодна з логотипом Prepear, стверджуючи, що його атрибути занадто схожі на власний логотип.

Prepear, gizchina

Компанія заявила через публікацію в Instagram, що Apple "вирішила виступити проти і переслідувати товарний знак нашого малого бізнесу, заявивши, що наш логотип у вигляді груші занадто близький до логотипу їх яблука і імовірно шкодить їх бренду". Далі в повідомленні описується ця акція як "великий удар по нам в Prepear", викладається намір зберегти оригінальний логотип і"послати повідомлення великим технологічним компаніям про те, що залякування малого бізнесу має наслідки".

Компанія подала петицію на Change.org, намагаючись переконати Apple "відмовитися від заперечень проти логотипу Prepear і допомогти зупинити великі технологічні компанії від зловживання своїм становищем влади, переслідуючи малі підприємства, подібні до нашого, які вже зазнають труднощів через афекти Covid-19".

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Prepear каже, що це "дуже маленький бізнес", в якому всього п'ять членів команди, і пояснює, що судові витрати у зв'язку зі спором вже коштували тисячі доларів і звільнення одного з членів команди.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти повідомляють, що офіційні ціни на Sony PlayStation 5 розчарують фанатів. Повідомляється, що за консоль попросять більше, ніж передбачалося раніше. Втім, за версію без дисковода можна заплатити менше.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий BMW M235i Gran Coupe з тріском провалив "Лосиний тест". Автомобіль не зміг зробити різкий маневр на швидкості 72 км/год, і відразу ж повернутися на свою смугу руху. Дивно, але такий дорогий автомобіль з сучасними технологіями не впорався з простим тестом.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Xiaomi заблокували для мільйонів користувачів. Правда, обмеження торкнулося тільки користувачів Індії, але не факт, що подібне обмеження не торкнеться і жителі Європи.