Honda Clarity-далеко не найпривабливіший автомобіль на ринку, тому власник одного з авто спробував надати автомобілю трохи італійського стилю.

Ця фотографія була зроблена десь у США і показує одну з трьох доступних моделей, хоча важко сказати, чи є вона гібридною, повністю електричною або паливною версією Clarity.

Clarity не схожа ні на що інше на дорозі. З іншого боку, він настільки далекий від Maserati, наскільки ми можемо собі уявити, і наклейка значка Maserati на двері багажника нікого не обдурить.

Незважаючи на це, зображення, опубліковане на Reddit, показує, що власник Clarity не зупинився тільки на значку Maserati. Фактично, "зелений" Honda також має набір з чотирьох мініатюрних вихлопних труб, прикріплених до заднього бампера. Це дає дуже дивний вигляд, який не відповідає загальному дизайну автомобіля.

Honda Clarity, carscoops

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ще одна річ, яку ми помітили в автомобілі, полягає в тому, що у нього є значок i-VTEC на задніх дверях. Clarity PHEV дійсно оснащений двигуном i-VTEC, але він не має такого значка i-VTEC. Невеликий шматочок червоного кольору був також доданий до антени акулячого плавця на даху.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти повідомляють, що офіційні ціни на Sony PlayStation 5 розчарують фанатів. Повідомляється, що за консоль попросять більше, ніж передбачалося раніше. Втім, за версію без дисковода можна заплатити менше.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий BMW M235i Gran Coupe з тріском провалив "Лосиний тест". Автомобіль не зміг зробити різкий маневр на швидкості 72 км/год, і відразу ж повернутися на свою смугу руху. Дивно, але такий дорогий автомобіль з сучасними технологіями не впорався з простим тестом.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Xiaomi заблокували для мільйонів користувачів. Правда, обмеження торкнулося тільки користувачів Індії, але не факт, що подібне обмеження не торкнеться і жителі Європи.