З чуток, Microsoft Android Foldable надійде в продаж і почне поставлятися вже в цьому місяці. Офіційно виглядають рендери з'явилися в мережі, так що тепер ми можемо глянути на Surface Duo.

У порівнянні з ранніми пристроями, які Microsoft представила в жовтні минулого року, велика різниця в цих рендерах від Evan Blass (@evleaks) - це включення спалаху в правому верхньому куті екрану Surface Duo. Вони ідентичні знімкам з реального світу, якими за останні тижні поділилися різні співробітники Microsoft.

Surface Duo, gizchina

Послідовність зображень показує, що Duo закривається, а потім відкривається під різними кутами. На лівому головному екрані ми бачимо вгорі віджет пошуку Google, за яким слідують годинник з датою і погодою. У доці відображаються Microsoft Edge, OneNote і Outlook.

Surface Duo, gizchina

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Попередній витік специфікацій передбачає, що складаний - з двома 5,6-дюймовими екранами - буде працювати Snapdragon 855 з 6 ГБ оперативної пам'яті. За чутками, є три конфігурації сховища (64 ГБ, 128 ГБ і 256 ГБ), в той час як є одна 11-мегапіксельна камера. Батарея повинна бути розрахована на 3460 маг з зарядкою USB-C.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти прогнозують невдалий квартал для Apple. Повідомляється, що виручка впаде до 30% за однієї умови - якщо яблучна корпорація видалить з App Store сервіс WeChat, яким користуються мільйони жителів Китаю.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple "наїхала" на невелику компанію через схожість логотипів. У всякому разі, на думку Apple, компанія Prepear використовує логотип груші, який порушує унікальність логотипу компанії Apple.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали новий контролер для Xbox, який буде продаватися разом з новою консоллю від Microsoft. Можна помітити, що дизайн теж змінили, хоч і не радикально.