Чим ближче ми наближаємося до святкового сезону, тим більше нових відомостей ми отримуємо про довгоочікувані ігрових консолях Sony PS5 і Xbox Series X. З початку цього місяця ми вже стали свідками безлічі витоків. Хоча обидві консолі офіційно оголошені, потенційні покупці все ще чекають важливої інформації, наприклад, про ціни. Ну, ми можемо мати щось для вас у цьому конкретному аспекті.

Фото Sony.com
Фото Sony.com

Згідно з недавнім звітом wccftech, Sony PS5 буде коштувати більше, ніж його заклятий ворог Xbox Series X. згідно зі звітом, Інсайдер Dusk Golem розповів про цю інформацію про ціни в гілці. За його словами, у Microsoft більше можливостей, ніж у Sony, пропонувати дешевші продукти. Microsoft має достатньо ресурсів, щоб до певної міри покрити виробничі витрати, щоб зробити свої консолі вигідною пропозицією для геймерів.

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Фактично, Microsoft готова обійти Sony, щоб залучити більше потенційних покупців. Якщо це так, то ми можемо побачити, що компанія оголосить свою ціну трохи пізніше, ніж Sony. Не дивно, наскільки добре бренд PlayStation зарекомендував себе у всьому світі і може в кінцевому підсумку дати Sony деяку перевагу. Фактично, деякі аналітики вважають, що Sony буде продавати Xbox Series X в 2 рази більше.

Популярні новини зараз
570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти прогнозують невдалий квартал для Apple. Повідомляється, що виручка впаде до 30% за однієї умови - якщо яблучна корпорація видалить з App Store сервіс WeChat, яким користуються мільйони жителів Китаю.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple "наїхала" на невелику компанію через схожість логотипів. У всякому разі, на думку Apple, компанія Prepear використовує логотип груші, який порушує унікальність логотипу компанії Apple.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали новий контролер для Xbox, який буде продаватися разом з новою консоллю від Microsoft. Можна помітити, що дизайн теж змінили, хоч і не радикально.