Telegram вжив заходів для того, щоб Сервіс залишався доступним в Білорусії: на тлі протестів в країні почалися неполадки з інтернет-з'єднанням. Про це заявив засновник Telegram Павло Дуров заявив у своєму Твіттері. Втім, на думку Дурова, Telegram повинен залишатися доступним, незважаючи на цензуру, яка є прямо зараз в країні.

У понеділок керівництво американської компанії Twitter повідомило про спроби блокування роботи однойменної соціальної мережі на території Білорусії, що теж натякнуло на те, що влада Білорусії не хоче, щоб жителі країни мали доступ до соцмереж на час виборів президента.

Протести у Білорусі, скріншот з відео
Протести у Білорусі, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дуров у своїй заяві послався на твіт, в якому говориться, що Telegram працює в Білорусії, хоча WhatsApp, Фейсбук і Instagram вже недоступні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти прогнозують невдалий квартал для Apple. Повідомляється, що виручка впаде до 30% за однієї умови - якщо яблучна корпорація видалить з App Store сервіс WeChat, яким користуються мільйони жителів Китаю.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple "наїхала" на невелику компанію через схожість логотипів. У всякому разі, на думку Apple, компанія Prepear використовує логотип груші, який порушує унікальність логотипу компанії Apple.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали новий контролер для Xbox, який буде продаватися разом з новою консоллю від Microsoft. Можна помітити, що дизайн теж змінили, хоч і не радикально.