Про перенесення студія 343 Industries оголосила в своєму Твіттері, підкресливши, що рішення далося команді нелегко, і на нього вплинуло відразу кілька факторів. Відзначимо, що це негативно позначиться на початку продажів консолі Xbox Series X. мало не головна ексклюзивна гра, яка повинна бути доступною тільки на цій консолі раптово з'явиться через кілька місяців після виходу самої консолі.

За словами глави компанії Кріса Лі, розробникам завадила в тому числі ситуація, викликана пандемією Covid-19. Він не став прямо згадувати критику, що послідувала за демонстрацією геймплея на липневій презентації Xbox, але подякував шанувальникам за підтримку і любов до серії. Будемо сподіватися, що реліз гри не затягнеться, і компанія з Microsoft все ж зможе доробити гру хоча б до середини зими.

Тепер у гри немає приблизної дати релізу - 343i випустить Infinite тільки в 2021 році, а додатковий час піде на те, щоб шутер став "найамбітнішою частиною Halo на належному рівні якості".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що експерти виявили вразливість в чіпсетах Qualcomm, які встановлені майже на половині Android-смартфонів. Повідомляється, що баг дозволяє віддалено отримати доступ до гаджету, причому без відома самих користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, глава Tesla розповів, чому автовиробники відстають від Tesla на кілька років у виробництві електрокарів. На подив, хоч Tesla і дозволяє використовувати патенти безкоштовно, виробники хочуть створювати свої технології, і не залежати від однієї компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що Twitter хоче приєднатися до TikTok. Звичайно, купити сервіс цілком не вийде, але злитися з ним цілком непогана ідея, враховуючи, що вже у вересні TikTok можуть заборонити на території США.