Доступний за ціною Google Pixel 4a, представлений минулого тижня і позиціонується як прямий конкурент iPhone SE 2020, вже став бестселером на декількох торгових майданчиках. Але деякі з перших користувачів зіткнулися з несподіваною проблемою, пов'язаною з некоректною роботою системи автояркості екрану. Справа в тому, що, перейшовши на безрамковий дизайн, виробник вперше розмістив датчик освітленості прямо під дисплеєм, що і стало причиною його дивної поведінки.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

На сайті Ars Technica опубліковано відео, наочно демонструє роботу сенсора у вигляді динамічно мінливого графіка - на Pixel 4a (зліва) він явно "божеволіє", підсвічуючись підсвічуванням самого екрану пристрою. Причому проблема проявляється тільки при відносно слабкому освітленні - під сонячними променями система працює справно. Представники Google поки не коментують ситуацію.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Схоже, всі скептики, які вважають, що галас навколо Google Pixel 4a невиправдана, будуть засмучені наступною новиною. Amazon, минулого тижня почала приймати попередні замовлення на Pixel 4a ще до офіційного оголошення про початок продажів, нещодавно повідомила про неймовірну популярність пристрою. Згідно з сайтом, бюджетник Google в даний час недоступний для покупки після того, як він став "бестселером номер один".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти виявили вразливість в чіпсетах Qualcomm, які встановлені майже на половині Android-смартфонів. Повідомляється, що баг дозволяє віддалено отримати доступ до гаджету, причому без відома самих користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, глава Tesla розповів, чому автовиробники відстають від Tesla на кілька років у виробництві електрокарів. На подив, хоч Tesla і дозволяє використовувати патенти безкоштовно, виробники хочуть створювати свої технології, і не залежати від однієї компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що Twitter хоче приєднатися до TikTok. Звичайно, купити сервіс цілком не вийде, але злитися з ним цілком непогана ідея, враховуючи, що вже у вересні TikTok можуть заборонити на території США.