Оновлена панель буфера обміну з'явиться в наступному оновленні Windows 10

Windows 10, gizchina

Microsoft, можливо, планує випустити Windows 10x навесні 2021 року, але деякі з функцій нової операційної системи можуть з'явитися в Windows 10 раніше, включаючи нову панель, яка повністю змінює принцип роботи копіювання і вставки.

Як повідомляє Windows Latest, в Windows 10 Build 20185 софтверний гігант додав нову панель, яка дозволяє користувачам вставляти смайлики, GIF-файли і навіть контент зі своїх буферів обміну. Нова панель також включає кілька нових функцій, які спрощують користувачам додавання вмісту в свої повідомлення, документи та електронні листи.

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Крім можливості доступу до нещодавно використаних смайликів і GIF-файлів, а також пошуку нових, панель включає функцію під назвою "Історія буфера обміну", яка відображає список елементів, які користувачі недавно скопіювали в буфер обміну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти виявили вразливість в чіпсетах Qualcomm, які встановлені майже на половині Android-смартфонів. Повідомляється, що баг дозволяє віддалено отримати доступ до гаджету, причому без відома самих користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, глава Tesla розповів, чому автовиробники відстають від Tesla на кілька років у виробництві електрокарів. На подив, хоч Tesla і дозволяє використовувати патенти безкоштовно, виробники хочуть створювати свої технології, і не залежати від однієї компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що Twitter хоче приєднатися до TikTok. Звичайно, купити сервіс цілком не вийде, але злитися з ним цілком непогана ідея, враховуючи, що вже у вересні TikTok можуть заборонити на території США.