Незабаром після того, як Bugatti завершила розробку обмеженого випуску Divo, перший екземпляр тільки що з'явився в Сполучених Штатах.

The first @Bugatti Divo in the United States. Delivered exclusively by @BugattiOfGreenwich @MillerMotorcars. Limited to...

Geplaatst door Miller Motorcars op Zaterdag 8 augustus 2020

Цей Divo був відправлений з Парижа в Нью-Йорк, а потім був доставлений в Miller Motorcars для попереднього огляду, перш ніж його власник забере Ключі. Він був красиво оформлений, і Chiron, на якому він заснований, здається трохи приземленим.

У нас немає ніяких подробиць про конкретні варіанти цього Divo, крім того, що ми можемо бачити. Він пофарбований в відтінок срібла і має безліч глянцевих деталей з вуглецевого волокна по всій зовнішній частині, включаючи передній спліттер, бічні спідниці і більшу частину задньої панелі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Всередині все не менш ефектно. М'яка алькантара прикрашає більшу частину салону, включаючи центр сидінь, трансмісійний тунель, нижню панель приладів, дверні панелі і частини рульового колеса. Алькантара коричневого кольору доповнена коричневою шкірою, а також деякими алюмінієвими деталями і матовими вставками з вуглецевого волокна.

За словами Miller Motorcars, Bugatti будує всього 40 екземплярів Divo по всьому світу, і "тільки кілька" прибудуть до Сполучених Штатів. Ціна починається з 5 мільйонів євро (5,9 мільйона доларів), без урахування будь-яких опцій і податків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти виявили вразливість в чіпсетах Qualcomm, які встановлені майже на половині Android-смартфонів. Повідомляється, що баг дозволяє віддалено отримати доступ до гаджету, причому без відома самих користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, глава Tesla розповів, чому автовиробники відстають від Tesla на кілька років у виробництві електрокарів. На подив, хоч Tesla і дозволяє використовувати патенти безкоштовно, виробники хочуть створювати свої технології, і не залежати від однієї компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що Twitter хоче приєднатися до TikTok. Звичайно, купити сервіс цілком не вийде, але злитися з ним цілком непогана ідея, враховуючи, що вже у вересні TikTok можуть заборонити на території США.