Ілон Маск планує побудувати курорт недалеко від Об'єкта SpaceX в Техасі, щоб перетворити невелике село Бока-Чіка в "космопорт 21 століття".

SpaceX, gettyimages
SpaceX, gettyimages

Плани були розкриті в оголошенні про вакансії, розміщеному в мережі на вихідних, для менеджера з розвитку курорту, роль якого буде полягати в "спостереженні за розвитком першого курорту SpaceX від початку до завершення".

Остання ідея ексцентричного підприємця виникла після того, як він неодноразово злив місцевих жителів в цьому районі, коли деякі порівнювали шум запусків ракет з життям "в зоні бойових дій". Інші звинуватили SpaceX в тому, що вони намагалися вигнати їх з будинків.

Новини про курорт також розходяться з попередженнями, які жителі кажуть, що компанія дала їм "потенційний ризик для здоров'я та безпеки" перед запуском прототипу ракети.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Успішний кандидат на новостворену роль менеджера з розвитку курорту відповідатиме за управління проектуванням, архітектурою та будівництвом найпершого курорту космічного підприємства.

Вони будуть базуватися в Браунсвіллі, де SpaceX розробляє і тестує Starship - свою ракету, яка призначена для перевезення до 100 чоловік на місяць і Марс.

Ілон Маск, скріншот: YouTube
Ілон Маск, скріншот: YouTube

Маск сподівається, що одного разу Starship здійснить його мрію про будівництво міста, на якому люди будуть жити на Марсі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти виявили вразливість в чіпсетах Qualcomm, які встановлені майже на половині Android-смартфонів. Повідомляється, що баг дозволяє віддалено отримати доступ до гаджету, причому без відома самих користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, глава Tesla розповів, чому автовиробники відстають від Tesla на кілька років у виробництві електрокарів. На подив, хоч Tesla і дозволяє використовувати патенти безкоштовно, виробники хочуть створювати свої технології, і не залежати від однієї компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що Twitter хоче приєднатися до TikTok. Звичайно, купити сервіс цілком не вийде, але злитися з ним цілком непогана ідея, враховуючи, що вже у вересні TikTok можуть заборонити на території США.