Поряд з двома телефонами Ultra, Xiaomi сьогодні оголосила Mi TV LUX OLED Transparent Edition, перший у світі масовий прозорий телевізор OLED.

Читайте Знай в Google News!

У телевізорі використовується прозора панель OLED. Це дає йому вигляд чистого вікна, коли він вимкнений, а коли він включений, зображення виглядають так, як ніби вони плавають в повітрі.

Mi TV LUX OLED Transparent Edition має 55-дюймову прозору OLED-панель. Він має заявлений статичний коефіцієнт контрастності 150 000: 1, 10-бітний колір і 93% покриття DCI-P3. Панель може оновлюватися з частотою 120 Гц, а також пропонує інтерполяцію руху MEMC 120 Гц. Xiaomi також заявляє про вражаючий час відгуку пікселя в 1 мс.

Mi TV LUX OLED Transparent Edition має спеціальний набір мікросхем MediaTek 9650 з обробкою зображень AI Master Smart Engine від Xiaomi, який пропонує більше 20 алгоритмів оптимізації і спеціальну оптимізацію для 5 основних сценаріїв використання.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Технологія прозорого дисплея не нова. Швидше за все, ви, можливо, вже зустрічали його на вітрині магазину або в іншому місці на публічній виставці. Технологія існує як на OLED, так і на РК-панелях, хоча останні не виглядають так вражаюче через необхідність підсвічування і більш товстого скла.

За Телевізор доведеться заплатити близько 7200 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало мільйони комп'ютерів по всьому світу. Повідомляється, що оновлення не дозволяє користуватися деяким функціоналом в програмі Exel, якою донині користуються мільйони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск хоче побудувати курортне містечко прямо біля випробувальної бази його компанії SpaceX. Втім, такої ідеї далеко не всі зраділи, і місцеві жителі повідомляють, що Маск хотів їх виселити з їхніх будинків.

Також Знай.uа компанія Xiaomi відмовилася від лінійки Mi Mix, яка користувалася величезною популярністю у всьому світі. Втім, компанія вже назвала вагомі причини.