На цьому тижні Microsoft підтвердила, що Xbox Series X буде запущений в листопаді, але компанія може націлюватися на дуже конкретну дату: 6 листопада. Хоча триваюча пандемія коронавірусу може вплинути на точну дату запуску Microsoft Xbox Series X, дистриб'ютори, схоже, готуються саме до 6 листопада.

Xbox Series X
Xbox Series X
Microsoft

Анонімний консультант, який нещодавно придбав невиданий контролер Xbox Series X, на початку цього тижня надіслав зображення нібито коробки, в якій ці контролери зберігаються у дистриб'юторів. Коробка спеціально повідомляє роздрібним магазинам (які отримують поставки) не продавати і не виставляти контролери до 6 листопада. Корпорація Майкрософт і раніше використовувала аналогічні помаранчеві наклейки з датами на упаковках у своїх роздрібних магазинах.

Xbox
Xbox

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало мільйони комп'ютерів по всьому світ. Повідомляється, що оновлення не дозволяє користуватися деяким функціоналом в програмі Exel, якою донині користуються мільйони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск хоче побудувати курортне містечко прямо біля випробувальної бази його компанії SpaceX. Втім, такої ідеї далеко не всі зраділи, і місцеві жителі повідомляють, що Маск хотів їх виселити з їхніх будинків.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від лінійки Mi Mix, яка користувалася величезною популярністю у всьому світі. Втім, компанія вже назвала вагомі причини.