Microsoft повертається в бізнес смартфонів зі своїм складним SURFACE Duo, який з'явиться на прилавках 10 вересня і коштуватиме 1399 доларів (1072 фунта стерлінгів).

Читайте Знай в Google News!

Через чотири роки після відмови від гри зі смартфонами і відмови від планів по відродженню операційної системи Windows Phone американська компанія випустить пристрій майже в той же час, коли Apple представить свій iPhone 12.

Попередні замовлення на телефон почалися сьогодні для покупців з США.

Surface Duo-це складний телефон з двома екранами, які можна закрити, як книгу. Duo можна використовувати для дзвінків як зі смартфона, але він також може працювати як планшет з подвійним екраном.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Surface Duo, Microsoft

Гібридний телефон буде працювати під управлінням операційної системи Google Android. Він має два 5,6-дюймові екрани з органічними світлодіодними дисплеями.

Телефон можна використовувати для здійснення дзвінків, але він більше схожий на планшет або ноутбук, а нижній екран використовується як другий екран або як клавіатура. Телефон також буде сумісний зі стилусами, розробленими для планшетів Microsoft Surface.

На відміну від складних телефонів, розроблених Samsung і Huawei, Microsoft використовує дизайн з двома екранами. Це означає, що у нього немає єдиного гнучкого екрану, який потрібно складати.

Він також не матиме можливості підключення 5G, але як і раніше буде коштувати дорожче, ніж Samsung Galaxy Z Fold 2, який має розширені можливості підключення.

Surface Duo, Microsoft

Microsoft позиціонує Duo як більш корисний інструмент, ніж звичайний смартфон, оскільки він дозволяє користувачам одночасно виконувати кілька завдань одночасно з двома окремими додатками або веб-сторінками. Наприклад, генеральний директор Сатья Наделла використовує один екран для нотаток, а інший-для читання книги в додатку Amazon Kindle.

Всередині пристрій буде мати 6 ГБ оперативної пам'яті і процесор Snapdragon Qualcomm 855. Однак очікується, що його технологія Камери буде обмежена в порівнянні з іншими високопродуктивними пристроями.

Microsoft втратила можливість претендувати на ринок смартфонів. Йому не вдалося реалізувати потенціал Windows Mobile, операційної системи для смартфонів, в той час як iPhone від Apple і Android від Google домінували в продажах.

В результаті невдалої спроби купити підрозділ Nokia Mobile було витрачено 5,4 мільярда євро (4,8 мільярда фунтів стерлінгів) на розширення своїх зусиль по створенню власних смартфонів. Але зусилля не увінчалися успіхом і призвели до списання багатомільярдних доларів, перш ніж підрозділ було продано всього три роки по тому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало мільйони комп'ютерів по всьому світ. Повідомляється, що оновлення не дозволяє користуватися деяким функціоналом в програмі Exel, якою донині користуються мільйони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск хоче побудувати курортне містечко прямо біля випробувальної бази його компанії SpaceX. Втім, такої ідеї далеко не всі зраділи, і місцеві жителі повідомляють, що Маск хотів їх виселити з їхніх будинків.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від лінійки Mi Mix, яка користувалася величезною популярністю у всьому світі. Втім, компанія вже назвала вагомі причини.