Сьогодні Sensor Tower опублікувала 10 найбільш завантажуваних мобільних додатків у світі за липень 2020 року. Згідно зі звітом Douyin і його глобальної версії, TikTok займає перше місце по завантаженню неігрових додатків в світі. Ця програма завантажили більше 65,2 мільйона разів, що на 21,4% більше, ніж за той же період 2019 року. Цікаво, що США є ринком з найбільшим обсягом завантажень цього місяця. Тільки на США припадає 9,7% від загального числа Завантажень, за ними слід Індонезія з 8,5%.

Читайте Знай в Google News!

На другому місці Facebook з 53,6 мільйонами завантажень. Ця програма має 23,1% завантажень з Індії, а 9,1% завантажень з Індонезії. Три інших Додатки в п'ятірці лідерів-це Zoom, Instagram і WhatsApp.

Величезна частина завантажень TikTok надходила з Індії, за якими слідували США. Після того, як 29 червня TikTok був видалений з індійських App Store і Google Play, Snack Video вперше увійшов в десятку кращих світових завантажень мобільних додатків.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало мільйони комп'ютерів по всьому світ. Повідомляється, що оновлення не дозволяє користуватися деяким функціоналом в програмі Exel, якою донині користуються мільйони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск хоче побудувати курортне містечко прямо біля випробувальної бази його компанії SpaceX. Втім, такої ідеї далеко не всі зраділи, і місцеві жителі повідомляють, що Маск хотів їх виселити з їхніх будинків.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від лінійки Mi Mix, яка користувалася величезною популярністю у всьому світі. Втім, компанія вже назвала вагомі причини.