Виготовлений на замовлення Mercedes-Benz 600 LWB Pullman" Four-Door " 1966 року випуску, колись належав колишньому міністру закордонних справ Китаю і меру Шанхаю Чен і, потрапив до Сполучених Штатів і в даний час виставлений на продаж у Філадельфії.

Зрозуміло, що Чень і замовив автомобіль в рамках урядового плану в 1960-х роках, щоб вивчити його дизайн, розібрати його і, в кінцевому підсумку, зробити китайську версію надзвичайно розкішного лімузина. Всього було випущено 304 моделі Pullman "Four Door", і це одна з двох, недавно поставлених в Китай.

Лістинг LBI Limited не вказується, коли автомобіль був імпортований до Сполучених Штатів, але підтверджується, що рідкісний лімузин знаходиться в ідеальному стані і ніколи не відновлювався. Його прбег становить 21 186 км (13 164 миль), і це один з вірних способів привернути увагу на вулиці.

У період з 1963 по 1981 рік Mercedes-Benz виробив 600 моделей, і варіанти Лімузинів виявилися дуже популярними серед урядовців, особливо в Німеччині. Спеціальну модель лімузина з дахом в стилі ландоле використовував навіть тато. Крім чотиридверної моделі випускалися і шестидверні варіанти Лімузинів. Що стосується того, що рухає цим лімузином, то це буде 6,3-літровий V8, який видає 247 К.С. і 369 фунт-фут (500 Нм) крутного моменту.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Що стосується запитуваної ціни, вона становить 285000 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало мільйони комп'ютерів по всьому світ. Повідомляється, що оновлення не дозволяє користуватися деяким функціоналом в програмі Exel, якою донині користуються мільйони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск хоче побудувати курортне містечко прямо біля випробувальної бази його компанії SpaceX. Втім, такої ідеї далеко не всі зраділи, і місцеві жителі повідомляють, що Маск хотів їх виселити з їхніх будинків.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від лінійки Mi Mix, яка користувалася величезною популярністю у всьому світі. Втім, компанія вже назвала вагомі причини.