З моменту презентації Porsche Taycan Turbo S ми бачили відео, на яких повністю електричний седан розганяється дуже швидко. Хіба він не може перемогти McLaren P1 на дистанції в чверть милі?

Читайте Знай в Google News!

Щоб з'ясувати це, хлопці з Lovecars взяли з собою чорний Taycan Turbo S і жовтий P1 для дрег-рейсингу. Особливість гонки робить той факт, що цей P1 був одним з перших прототипів, використаних при розробці гібридного гіперкара.

Поза мережею повністю електрична тяга і система повного приводу Porsche дають йому значну перевагу. Тим часом, P1 страждав від невеликої пробуксовки коліс поза лінією, тому що він має 916 К.С. і задній привід.

Деякий час Porsche утримував перевагу на злітно-посадковій смузі. Однак, коли швидкості почали збільшуватися, набагато легший і потужніший McLaren швидко наздогнав Porsche і пролетів повз нього.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Результати гонки можна побачити на відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало мільйони комп'ютерів по всьому світ. Повідомляється, що оновлення не дозволяє користуватися деяким функціоналом в програмі Exel, якою донині користуються мільйони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск хоче побудувати курортне містечко прямо біля випробувальної бази його компанії SpaceX. Втім, такої ідеї далеко не всі зраділи, і місцеві жителі повідомляють, що Маск хотів їх виселити з їхніх будинків.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від лінійки Mi Mix, яка користувалася величезною популярністю у всьому світі. Втім, компанія вже назвала вагомі причини.