Rakuten Viber оголосив про запуск декількох інструментів, які зменшать поширення спаму всередині додатків.

Користувачі Messenger зможуть самі вирішувати, хто може додавати їх в спільноти і групові чати. На вибір буде два варіанти: будь-який або тільки їх контакти. Ви можете змінити ці параметри в налаштуваннях програми. Крім того, Запрошення в спільноти і групові чати від невідомих користувачів Viber будуть автоматично відправлятися в нову папку із запитами на зв'язок. Це дозволить вам структурувати основний список чату і видалити з нього небажані запити.

Viber, gizchina

Ще одне майбутнє нововведення-функція безпечного пошуку людей. Як тільки хтось шукає ім'я користувача в рядку пошуку Viber, воно з'являється із зображенням профілю. Для збереження конфіденційності всі чати з контактами будуть захищені. Наприклад, неможливо буде зателефонувати людині, переглянути його номер телефону і статус в мережі. Так само у всіх бажаючих буде можливість заборонити пошук за своїм логіном.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google додасть в більшість Android-смартфонів виявляти землетруси. Система буде працювати за допомогою відправлення моментних даних на сервер, де вони будуть оброблятися. У разі, якщо система прийме цю активність за землетрус - повідомлення відразу ж розійдеться на пристрої в тому регіоні.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple випустить оновлення iOS 13.6 яке хоч і не додало нових функцій, але виправить докучливі баги, які були присутні в попередніх версіях.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск показав прототип ракети, яка буде перевозити перші 100 осіб на Марс для колонізації. За повідомленнями глави SpaceX, ракета матиме аж 120 метрів висоти, і це разом з опорами для двигуна.