Користувачі Telegram тепер можуть здійснювати відеодзвінки своїм контактам, оскільки платформа обміну миттєвими повідомленнями розгорнула цю функцію в своєму бета-додатку, йдеться в онлайн-звіті. Якщо ви хочете протестувати бета-функції, вам необхідно завантажити бета-версію програми 0.7 або новіше з платформи Microsoft App Center. Додаток буде встановлено разом із звичайним додатком, який ви використовуєте. Хоча ця функція знаходиться на початковій стадії, вона поставить Telegram в одну лігу зі своїми конкурентами, включаючи WhatsApp і Viber.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Згідно з повідомленням Android Police, минуло чотири роки з тих пір, як Telegram додав підтримку голосових викликів, тепер він нарешті випустив функцію відеодзвінка, але тільки для бета-користувачів. Перехід на стабільну версію, ймовірно, займе кілька днів або тижнів. Як уже згадувалося, для його тестування необхідно приєднатися до бета-програми Telegram. Telegram випускає окремі бета-версії APK, які встановлюються разом зі звичайними додатками Telegram або Telegram X. Після завершення процесу аутентифікації ви зможете здійснювати відеодзвінок тільки тим людям зі списку контактів, на пристроях яких також встановлена бета-версія 0.7.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Згідно зі звітом, інтерфейс відеодзвінків Telegram схожий на те, що пропонують інші платформи. У нього є екранна кнопка для перемикання між передньою і задньою камерами, кнопки включення / вимикання відео, відключення звуку і відбою. Учасника в меншому вікні можна поміняти місцями з учасником більшого вікна простим дотиком. Перші відгуки показують, що додаток трохи глючний і вимагає доопрацювання.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google додасть в більшість Android-смартфонів виявляти землетруси. Система буде працювати за допомогою відправлення моментних даних на сервер, де вони будуть оброблятися. У разі, якщо система прийме цю активність за землетрус - повідомлення відразу ж розійдеться на пристрої в тому регіоні.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple випустить оновлення iOS 13.6 яке хоч і не додало нових функцій, але виправить докучливі баги, які були присутні в попередніх версіях.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск показав прототип ракети, яка буде перевозити перші 100 осіб на Марс для колонізації. За повідомленнями глави SpaceX, ракета матиме аж 120 метрів висоти, і це разом з опорами для двигуна.