Ентузіасти Apple, які мають кілька тисяч доларів, скоро зможуть покращити свій iPhone 12 даниною поваги засновнику Tesla Ілону Маску і його приватній фірмі космічної авіації SpaceX.

Російська компанія з виробництва аксесуарів для телефонів Caviar приймає попередні замовлення на індивідуальний дизайн iPhone 12"Musk Be On Mars". Приблизно за 5000 доларів клієнти отримують телефон у тематиці SpaceX з однією з ракет компанії та підписом Маска.

Caviar стверджує, що в обмежену серію "вбудована реальна частина місії SpaceX, яка виконувалася в космосі".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Наше століття-час великих географічних відкриттів космосу. Колонізація Марса не за горами. Станьте учасником місії SpaceX-станьте володарем справжнього космічного корабля", - йдеться на сайті компанії.

Apple ще навіть не випустила iPhone 12. Відома своїм дивовижним дизайном, Caviar купує телефони у Apple, перепаковує їх і продає набагато дорожче.

Caviar раніше анонсувала iPhone 12 з чистого золота зі стартовою ціною понад 23000 доларів.

OnePlus Nord vs iPhone SE
OnePlus Nord vs iPhone SE

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google додасть в більшість Android-смартфонів виявляти землетруси. Система буде працювати за допомогою відправлення моментних даних на сервер, де вони будуть оброблятися. У разі, якщо система прийме цю активність за землетрус - повідомлення відразу ж розійдеться на пристрої в тому регіоні.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple випустить оновлення iOS 13.6 яке хоч і не додало нових функцій, але виправить докучливі баги, які були присутні в попередніх версіях.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск показав прототип ракети, яка буде перевозити перші 100 осіб на Марс для колонізації. За повідомленнями глави SpaceX, ракета матиме аж 120 метрів висоти, і це разом з опорами для двигуна.