На наші столи потрапила пара нових відеороликів, що демонструють випробування Ford Bronco 2021 року в Моаві, штат Юта, на надзвичайно складній трасі.

У цих відеороликах кілька прототипів Bronco в камуфляжі і без нього проїжджають вгору і вниз по великих скелях по стежці довжиною 6,5 миль. Судячи з відео, позашляховик відмінно справляється із завданням.

На відео показані як 2 -, так і 4-дверні прототипи Bronco з різними комплектами коліс і шин. Всі вони здаються чудово здатними до роботи в важких умовах бездоріжжя, що буде вітатися як ентузіастами, так і потенційними власниками.

Позашляховим здібностям Bronco сприяє той факт, що він пропонує кращий у своєму класі дорожній просвіт 11,6 дюйма (294 мм) і А занурювати авто у воду можна на висоту до 33,5 дюйма (851 мм). Він також має максимальний кут підйому 29 градусів і кут з'їзду 32 градуси. Короткі передній і задній звіси особливо корисні в цих відеороликах.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Коли відкриються книги замовлень на Ford Bronco 2021 року, він буде доступний з двома двигунами EcoBoost; базовий 2,3-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 270 к.с. і 420 Нм крутного моменту і 2,7-літровий V6 потужністю 310 к. с. і 400 фунт-фут (542 Нм). Гібридна модель також знаходиться в розробці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google додасть в більшість Android-смартфонів виявляти землетруси. Система буде працювати за допомогою відправлення моментних даних на сервер, де вони будуть оброблятися. У разі, якщо система прийме цю активність за землетрус - повідомлення відразу ж розійдеться на пристрої в тому регіоні.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple випустить оновлення iOS 13.6 яке хоч і не додало нових функцій, але виправить докучливі баги, які були присутні в попередніх версіях.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск показав прототип ракети, яка буде перевозити перші 100 осіб на Марс для колонізації. За повідомленнями глави SpaceX, ракета матиме аж 120 метрів висоти, і це разом з опорами для двигуна.