Можливо, вони не найшвидші автомобілі на планеті і не народилися на драг-смузі, але Rolls-Royce Wraith і Lamborghini Urus зібралися разом, щоб показати, з чого вони зроблені, в тесті на прискорення по прямій.

Читайте Знай в Google News!

Але ось така річ: на відміну від Wraith, Urus не є серійним. Він оснащений продуктивним пакетом Hpe750 від Hennessey, який вивільнив 750 кінських сил з 4,0-літрового V8 з подвійним турбонаддувом завдяки новим внутрішнім компонентам і перепризначення блоку управління двигуном, знизивши час розгону від 0 до 96 км/год до 2,65 секунди.

Wraith на 500 фунтів (230 кг) важче Urus, але ми б не назвали це мінусом, враховуючи, що його 6,6-літровий V12 з подвійним турбонаддувом видає 624 К. С. і 605 фунт-фут (820 Нм) крутного моменту.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Результати гонки між двома ексклюзивними авто можна дізнатися подивившись відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google додасть в більшість Android-смартфонів виявляти землетруси. Система буде працювати за допомогою відправлення моментних даних на сервер, де вони будуть оброблятися. У разі, якщо система прийме цю активність за землетрус - повідомлення відразу ж розійдеться на пристрої в тому регіоні.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple випустить оновлення iOS 13.6 яке хоч і не додало нових функцій, але виправить докучливі баги, які були присутні в попередніх версіях.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск показав прототип ракети, яка буде перевозити перші 100 осіб на Марс для колонізації. За повідомленнями глави SpaceX, ракета матиме аж 120 метрів висоти, і це разом з опорами для двигуна.