Bugatti Chiron і Porsche 911 Cabriolet сильно постраждали в результаті аварії вздовж мальовничого перевалу Готард в Швейцарії.

Вважається, що Chiron і 911 їхали за Mercedes-Benz C-Class по перевалу, який сам застряг за тихохідним будинком на колесах. Повідомляється, що водій Bugatti виїхав на іншу смугу руху і натиснув на педаль газу, намагаючись обігнати три попереду йдуть машини.

Тим не менш, вважається, що 911-й теж вирішив обігнати авто, і Bugatti штовхнув Porsche ззаду, заштовхнувши його в універсал C-класу. На знімках, зроблених з місця події, видно, що Porsche 911 постраждав найбільше, так як врізався в один з бетонних бар'єрів. Капот загнутий вгору, а одне з передніх коліс максимально постраждало. Що стосується Bugatti Chiron, пошкодження, які він отримав, знаходяться на передній частині, так що заміною "морди" можна буде обійтися.

Місцеве видання 20 Minuten стверджує, що пасажир Mercedes-Benz отримав серйозні травми і був доставлений в найближчу лікарню.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Стверджується, що завдано матеріальних збитків на суму до 3,7 мільйона франків (4,06 мільйона доларів).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google додасть в більшість Android-смартфонів виявляти землетруси. Система буде працювати за допомогою відправлення моментних даних на сервер, де вони будуть оброблятися. У разі, якщо система прийме цю активність за землетрус - повідомлення відразу ж розійдеться на пристрої в тому регіоні.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple випустить оновлення iOS 13.6 яке хоч і не додало нових функцій, але виправить докучливі баги, які були присутні в попередніх версіях.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск показав прототип ракети, яка буде перевозити перші 100 осіб на Марс для колонізації. За повідомленнями глави SpaceX, ракета матиме аж 120 метрів висоти, і це разом з опорами для двигуна.