Всі співробітники американського відділення компанії TikTok хвилюються за своє майбутнє. Швидше за все, вже з 20 серпня вони не отримуватимуть заробітну плату і будуть вимушені шукати нове робоче місце. Така ситуація є наслідком бажання Трампа заборонити цю соціальну мережу в Америці.

Джерело: американський новинний сайт Business Insider.

Один із співробітників компанії TikTok, технічний менеджер Патрік Раян, вже збирає усі необхідні документи, щоб подавати до суду на президента: "Ми боїмося, що не зможемо отримати наші зарплати після 20 вересня. Я занепокоєний тим, що мої конституційні права порушують". Його підтримує велика кількість співробітників, хоча дирекція компанії ще не дала жодного офіційного коментаря щодо бажання групи співробітників іти до суду.

Трамп, скріншот: Youtube
Трамп, скріншот: Youtube

Президент Трамп вирішив заборонити мережу TikTok через декілька причин. По-перше, TikTok - китайська мережа, яка слідкує за всіма користувачами, що послаблює безпеку Америки і збільшує знання розвідки Китаю. По-друге, користувачі мережі образила Трампа, коли викупили дві третини квитків на мітинг президента у Талсі, штат Оклахома. Трамп, якому розповіли, що всі квитки розпродані, очікував побачити величезний натовп, коли в реальності зала буду заповнена лише на третину.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, Додаток TikTok готовий захопити Європу і скинути з п'єдесталу Facebook і Instagram.

Як повідомляв портал Знай.ua, TikTok подала на Дональда Трампа в суд, конфлікт світового масштабу.

Також Знай.ua писав, що Франція зайнялася розслідуванням проти TikTok.