Схоже, що важливе оновлення безпеки для Windows 10, випущене на початку серпня, викликає проблеми з установкою у деяких користувачів.

Windows Latest повідомила, що безліч користувачів скаржаться на те, що оновлення Windows 10 KB4565351 і KB4566782 не може бути встановлено на пристроях, на яких встановлені версії Windows 10 з оновленнями за листопад 2019 р. і травень 2020 р.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

При невдалій установці з'являються повідомлення про помилки, що відносяться до відсутніх файлів в папці WinSXS. Ця папка діє як сховище для деяких системних і DLL-файлів, які ви не хочете пошкоджувати.

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

Популярні новини зараз
Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців Тарифи на тепло змінять, попри мораторій: скільки доведеться платити Тарифи на електроенергію: чому у Європі ціни падають, а в Україні тільки зростають
Показати ще

Схоже, що кілька спроб встановити накопичувальне оновлення безпеки також не увінчалися успіхом: процес запускався, але через певний момент процес зупиняється.

Невдалі установки, схоже, викликають жахливий "синій екран смерті"' під час установки, а також інші проблеми

Будемо сподіватися, що наступне оновлення виправить цю помилку, і не принесе нових проблем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вже визначилася з датами виходу нових гаджетів і ОС. Повідомляється, що iPhone 12 покажуть вже в жовтні, так що фанатам яблучних смартфонів доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft показала складаний смартфон. Варто відзначити, що смартфон не має гнучкого дизайну, але має відразу 2 екрани, які працюють в парі. Правда, смартфон буде не з дешевих.

Також Знай.uа варто зазначити, що Viber обзавівся корисними функціями. Щоб боротися зі спамом, компанія додала функцію, за допомогою якої запрошувати в групи і чати можуть тільки ваші контакти.