Google реалізує нову функцію у своїй збірці Chrome Canary, яка дозволяє користувачам створювати ярлик на робочому столі Windows, який автоматично запускає браузер в режимі інкогніто.

Інкогніто-це режим конфіденційності, вбудований в Google Chrome, який не дозволяє браузерам зберігати історію переглядів, файли cookie і дані сайтів або інформацію, введену в форми.

Ноутбук, скріншот: YouTube
Ноутбук, скріншот: YouTube

Цей режим не дозволяє іншим користувачам, які використовують ваш браузер, бачити, які веб-сайти ви відвідували, або входити в свої облікові записи за допомогою збережених файлів cookie.

Щоб спростити використання цього режиму, Google Chrome отримує нову функцію, яка дозволяє створювати ярлик Windows, який автоматично запускає браузер в режимі інкогніто.

Популярні новини зараз
Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна За світло можна платити по 1,72 грн за кВт: можливість, про яку багато хто не знає Яких захворювань можна уникнути, з'їдаючи по одному банану на день: ви здивуєтеся Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине
Показати ще

Щоб створити цей ярлик, вам спочатку потрібно запустити інкогніто звичайним способом, тобто клацнути Налаштування> нове вікно інкогніто.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

Після запуску в режимі інкогніто ви можете натиснути кнопку інкогніто, і з'явиться нова опція під назвою "Створити ярлик".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вже визначилася з датами виходу нових гаджетів і ОС. Повідомляється, що iPhone 12 покажуть вже в жовтні, так що фанатам яблучних смартфонів доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft показала складаний смартфон. Варто відзначити, що смартфон не має гнучкого дизайну, але має відразу 2 екрани, які працюють в парі. Правда, смартфон буде не з дешевих.

Також Знай.uа варто зазначити, що Viber обзавівся корисними функціями. Щоб боротися зі спамом, компанія додала функцію, за допомогою якої запрошувати в групи і чати можуть тільки ваші контакти.