Один з найпопулярніших месенджерів, Telegram, отримав серйозне оновлення в своєму додатку для Android, яке додає функцію відеодзвінків. Сьогодні додатки для відеодзвінків популярні як ніколи, особливо якщо взяти до уваги країни, які прийняли більш суворі заходи по боротьбі з поширенням коронавірусної інфекції.

Telegram, gizchina

В одну мить Zoom став не просто популярним додатком, а цілою платформою, а його творець став майже мільйонером. І ось Павло Дуров, генеральний директор Telegram, вирішив відрізати шматок від цього торта.

В описі оновлення месенджера написано, що у нас є "альфа" версія. Таким чином, робота функції може бути нестабільною. Так чи інакше, ця ж альфа-версія була відправлена в настільну версію Windows, і вже сама себе непогано працює.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Сервіс відеодзвінків Telegram не сильно відрізняється від інших додатків. Дзвінки можна здійснювати прямо з чату, зв'язок стабільна, звичайно, якщо у вас швидкий Інтернет. І все ж у Telegram є невелика перевага. Він має відносну анонімність завдяки наскрізному шифруванню і можливості спілкуватися в секретних чатах. У майбутньому Telegram планує додати підтримку групових відеодзвінків.

Ще в травні Telegram подолав позначку в 500 мільйонів завантажень з Google Play Store в розпал пандемії COVID-19. Оскільки додаток не Попередньо встановлено на пристроях, як інші програми для обміну повідомленнями, це неймовірний крок для Telegram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вже визначилася з датами виходу нових гаджетів і ОС. Повідомляється, що iPhone 12 покажуть вже в жовтні, так що фанатам яблучних смартфонів доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft показала складаний смартфон. Варто відзначити, що смартфон не має гнучкого дизайну, але має відразу 2 екрани, які працюють в парі. Правда, смартфон буде не з дешевих.

Також Знай.uа варто зазначити, що Viber обзавівся корисними функціями. Щоб боротися зі спамом, компанія додала функцію, за допомогою якої запрошувати в групи і чати можуть тільки ваші контакти.