Компанія Brabham Automotive вже викликала фурор в сегменті суперкарів своїм BT62. Тепер, у партнерстві з Kyron Audio, він має намір зробити те ж саме в світі багатих аудіофілів.

Kyron , carscoops

Австралійська фірма, також розташована в Аделаїді, розробляє та виробляє "найкращі в світі підсилювачі та динаміки", а тепер пропонує клієнтам можливість замовити високоякісну аудіосистему, яка описується як витвір мистецтва, яка настільки ж екстремальна, як і BT62.

Kyron виробляє три аудіосистеми гучномовців і підсилювачів, найдорожча з яких коштує 249 319 доларів. Варіант Phoenix включає 8 підсилювачів потужністю 700 Вт і 2 сабвуфера потужністю 1500 Вт, причому кожен компонент розроблений на власному підприємстві, прецизійно оброблений, а потім зібраний вручну. В результаті, за словами компанії, в результаті виходить "звук, який можна досягти тільки при живому виступі артиста у вас вдома".

"Точно так само, як BT62 змінює ваше уявлення про можливості суперкара, прослуховування музики через аудіосистему Kyron-це приголомшливий, захоплюючий досвід", - сказав співзасновник і провідний дизайнер Kyron Лі Грей. "Ми пишаємося тим, що поділяємо пристрасть Brabham Automotive до продуктивності і динаміки, і сподіваємося створити видатні враження для нашої спільної клієнтури".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Kyron, carwscoops

Незалежно від того, дозволені вони на дорогах чи ні, всі версії суперкара Brabham оснащені одним і тим же двигуном - 5,4-літровим V8 без наддуву, який розвиває потужність 700 к.с. (710 к. с. / 522 кВт) і 667 Нм крутного моменту. , Скорочена версія Competition коштує від 750 000 фунтів стерлінгів (977 715 доларів США) у Великобританії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вже визначилася з датами виходу нових гаджетів і ОС. Повідомляється, що iPhone 12 покажуть вже в жовтні, так що фанатам яблучних смартфонів доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft показала складаний смартфон. Варто відзначити, що смартфон не має гнучкого дизайну, але має відразу 2 екрани, які працюють в парі. Правда, смартфон буде не з дешевих.

Також Знай.uа варто зазначити, що Viber обзавівся корисними функціями. Щоб боротися зі спамом, компанія додала функцію, за допомогою якої запрошувати в групи і чати можуть тільки ваші контакти.