Підозрюваний у нетверезому стані водій цього тижня відправив у басейн червоний Mitsubishi Lancer.

Читайте Знай в Google News!

Департамент поліції Арлінгтона повідомляє, що інцидент стався в кварталі 3500 по південно-центральній вулиці міста. Зображення з місця події дають нам уявлення про завдані збитки.

Схоже, що "Мітсубісі" пробив невисоку кам'яну стіну і дерев'яний паркан, виїхавши з дороги на задній двір. Червоний Lancer можна побачити сидячим в басейні, повністю зануреним у воду. На щастя, ніхто не постраждав, і все могло б бути набагато гірше, якби в цей час хтось знаходився в басейні або біля нього.

Це далеко не перший випадок, коли ми стикаємося з інцидентом, коли автомобіль врізався в басейн. Наприклад, у липні 2019 року модель Playboy, як повідомляється, загнала Lamborghini Huracan Spyder в басейн під час фотосесії. В іншому інциденті, що стався в травні, Toyota RAV4 на швидкості влетіла в задній двір будинку у Флориді, пролетіла над басейном і зруйнувала два паркани.

Популярні новини зараз
Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди "Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти" Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок
Показати ще

Залишається неясним, що буде з водієм Mitsubishi в цьому випадку, але в разі визнання його винним повинен бути призначений серйозний штраф і призупинення дії ліцензії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вже визначилася з датами виходу нових гаджетів і ОС. Повідомляється, що iPhone 12 покажуть вже в жовтні, так що фанатам яблучних смартфонів доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft показала складаний смартфон. Варто відзначити, що смартфон не має гнучкого дизайну, але має відразу 2 екрани, які працюють в парі. Правда, смартфон буде не з дешевих.

Також Знай.uа варто зазначити, що Viber обзавівся корисними функціями. Щоб боротися зі спамом, компанія додала функцію, за допомогою якої запрошувати в групи і чати можуть тільки ваші контакти.