У Мережі вже кілька днів поспіль шумить битва Epic проти Apple і Google. Epic подала судовий позов на Apple, оскільки остання нібито пригрозила заборонити витягувати інструменти Epic, що не належать до Fortnite, з App Store. Зокрема, Epic стверджує, що Apple припинить дію облікових записів компанії розробників і закриє доступ до інструментів розробки Mac і iOS. Для нас з вами це не здається великою проблемою, але це симптом ще більшої дисгармонії між великими технологічними компаніями.

Читайте Знай в Google News!

Проблема полягає в тому, що кілька ігор в App Store побудовані на Unreal Engine, за словами Epic, і вони більше не матимуть доступу до інструментів розробника Epic. Epic заявляє, що це буде катастрофою, заявивши, що "вся екосистема, заснована на Unreal Engine, впаде", і це "поставить під загрозу життєздатність движка і порушить розробку цілого сузір'я додатків та додатків, які покладаються на його графіку для рендерить сотні відеоігор, людський мозок Малюка Йоду і космічний політ".

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

І це причина, чому я боюся, що цей конфлікт не скоро вирішиться: тому що кожна компанія може дозволити собі бути засранцями. Epic Games, яка нещодавно була оцінена приблизно в 17 мільярдів доларів, ймовірно, могла б обійтися без будь-яких доходів від Fortnite Mobile протягом декількох тижнів і все ще не витратила б свої гроші. Apple, з іншого боку, володіє засобами гри. Питання в тому, хто вирішить піти на компроміс першим.

Популярні новини зараз
Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України
Показати ще

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Трамп продовжив дедлайн для TikTok - додаток хочуть заблокувати на території США. Правда, якщо ймовірність, що версію США додатки можуть купити такі компанії як Microsoft і Twitter.

Як повідомляв Знай.uа, популярний месенджер Telegram обзавівся відеодзвінками. Тепер користувачі можуть дзвонити безкоштовно всім користувачам, у яких включена ця функція. Тепер месенджер може змагатися нарівні з Viber і WhatsApp.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei припиняє підтримку смартфонів на Android. Відзначити. що з 14 агуста компанії заборонено оновлювати Android, так що смартфони не отримають ніяких оновлень, в тому числі і поліпшення безпеки.