Tuoniu ( Townew) - китайська компанія, відома своїми розумними автоматичними сміттєвими баками. Перша модель під назвою T1 дебютувала в 2018 році на краудфандинговій платформі Xiaomi Youpin. Тепер компанія, що стоїть за цим продуктом, фінансує нову модель під назвою Touniu Smart Trash Can T3 на Youpin за 299 юанів (43 долари США).

Читайте Знай в Google News!

Оскільки Tuoniu важко вимовляти, компанія змінила назву на Townew для глобальних ринків, і тому ми будемо використовувати останню назву в подальшому в цій статті.

Новий Townew Smart Trash T3 зберігає всі функції оригінальної моделі з поліпшеннями.

Компанія стверджує, що нова модель T3 займе на 30% менше місця через свою нову форму. Крім того, він оснащений запатентованою фірмовою технологією ASAR 3.0 для запечатування мішка для сміття і вилучення нового мішка з заправки.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Він сказав, що він на 100% швидше і на 120% ефективніше, ніж попереднє покоління. Крім того, час відгуку при виявленні рухів на відстані 35 см для відкриття кришки було зменшено до 0,3 с.

Батарея, що живить його, як і раніше являє собою той же елемент ємністю 2000 маг (непогано для сміттєвого бака), який, за заявою компанії, забезпечує 60 днів в режимі очікування. Але, на жаль, він все ще заряджається через порт MicroUSB.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Трамп продовжив дедлайн для TikTok - додаток хочуть заблокувати на території США. Правда, якщо ймовірність, що версію США додатки можуть купити такі компанії як Microsoft і Twitter.

Як повідомляв Знай.uа, популярний месенджер Telegram обзавівся відеодзвінками. Тепер користувачі можуть дзвонити безкоштовно всім користувачам, у яких включена ця функція. Тепер месенджер може змагатися нарівні з Viber і WhatsApp.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei припиняє підтримку смартфонів на Android. Відзначити. що з 14 агуста компанії заборонено оновлювати Android, так що смартфони не отримають ніяких оновлень, в тому числі і поліпшення безпеки.