Не кожен день можна побачити, як справжній гонщик NASCAR виходить на ринок уживаних автомобілів, але це трапляється.

Читайте Знай в Google News!

Ця NASCAR Camry 2010 року раніше брала участь в гонках Майкла Уолтріпа і була виставлена на продаж через дилерський центр Toyota в невеликому містечку Варшава, штат Індіана. Його запитувана ціна становить 59 999 доларів, що звучить цілком розумно для справжнього гоночного автомобіля з деякою гоночною спадщиною.

NASCAR Toyota Camry, carscoops

Дуже мало подробиць про автомобіль представлено в списку на Facebook Marketplace, наприклад, в яких гонках він брав участь. Тим не менш, він стверджує, що двигун TRD V8 все ще працює і що автомобіль може керувати. Звичайно, на ньому заборонено їздити по вулиці і може використовуватися тільки під час приватних заходів Track Day.

Популярні новини зараз
З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат Школярів чекають масштабні перевірки: запитуватимуть не про вивчений матеріал Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням
Показати ще

NASCAR Toyota Camry, carscoops

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Трамп продовжив дедлайн для TikTok - додаток хочуть заблокувати на території США. Правда, якщо ймовірність, що версію США додатки можуть купити такі компанії як Microsoft і Twitter.

Як повідомляв Знай.uа, популярний месенджер Telegram обзавівся відеодзвінками. Тепер користувачі можуть дзвонити безкоштовно всім користувачам, у яких включена ця функція. Тепер месенджер може змагатися нарівні з Viber і WhatsApp.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei припиняє підтримку смартфонів на Android. Відзначити. що з 14 агуста компанії заборонено оновлювати Android, так що смартфони не отримають ніяких оновлень, в тому числі і поліпшення безпеки.