Дизайнер Мінь Вонг (Minh Vuong) порадував власників пристроїв на MIUI 11 власноруч створеної версією прошивки "а-ля iOS". Варто відзначити, що тема працює як в звичайному, атк і в темному режимі. Варто відзначити, що дизайн кардинально змінюється, і стає набагато ближче до iOS, яка встановлена на всіх iPhone.

Читайте Знай в Google News!

Робочий стіл пристрою в запропонованій Вонгом версії прикрашений двома презентабельними віджетами на тему погоди і календаря (клік на кожен з них відправить власника у відповідний розділ). Звичайно, нічого крім зовнішнього вигляду не змінилося, так що iOS зміна нагадує тільки візуально. До того ж, якщо смартфон і без тем працює повільно - встановлювати явно не варто.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Трамп продовжив дедлайн для TikTok - додаток хочуть заблокувати на території США. Правда, якщо ймовірність, що версію США додатки можуть купити такі компанії як Microsoft і Twitter.

Як повідомляв Знай.uа, популярний месенджер Telegram обзавівся відеодзвінками. Тепер користувачі можуть дзвонити безкоштовно всім користувачам, у яких включена ця функція. Тепер месенджер може змагатися нарівні з Viber і WhatsApp.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei припиняє підтримку смартфонів на Android. Відзначити. що з 14 агуста компанії заборонено оновлювати Android, так що смартфони не отримають ніяких оновлень, в тому числі і поліпшення безпеки.