Через те, що COVID - 19 замикає нас всіх в приміщенні, люди напевно втрачають розум, залишаються замкненими в приміщенні, а все зовні відключено. Люди працюють з дому, навіть навчаються вдома, і багатьох це пригнічує.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Однак для геймерів це те, про що вони дійсно мріяли - можливість грати в ігри весь день, не виходячи на вулицю. І схоже, що все більше і більше людей перейшли на веселу сторону.

Недавнє дослідження, проведене Консалтинговим агентством DFC Intelligence, показало, що 40 відсотків людей на планеті в даний час є постійними гравцями. У ньому беруть участь понад 3,1 мільярда гравців з усього світу, і якщо ви не знали, це багато!

Азія-лідируючий Регіон за кількістю гравців, готових платити за ігри.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

В цілому в Азії 1,42 мільярда гравців - це не тільки Індія і Китай, але і кілька регіонів Південно-Східної Азії. На другому місці Європа з 668 мільйонами платних гравців, за нею слідують Латинська Америка з 383 мільйонами, Північна Америка з 261 мільйоном.

В Індії другий за величиною гравець в комп'ютерні ігри

Геймери на ПК очолюють світові чарти із загальним числом гравців 1,5 мільярда. Якщо подивитися на цифри по країні, Китай очолює список з 300 мільйонами користувачів, а Індія займає друге місце з майже половиною з них - близько 150 мільйонів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумний сміттєвий бак. Що стосується функціоналу, він вміє відкриватися при наближенні людини, упаковувати сміттєвий пакет і встановлюватися новий, відразу ж після вилучення старого.

Як повідомляв Знай.uа, прошивка MIUI 11 практично ідентична iOS. Один з художників вирішив зробити прошивку від Xiaomi максимально схожою з творінням яблучної корпорації. Судячи з фото, у нього це вийшло.

Також Знай.uа повідомляв, у мережі почали продавати iPhone з Fortnite на борту. Повідомляється, що Apple видалила гру з магазину додатків, так що пограти з пристроїв не вийде.