Якщо ви думали про те, щоб продати свій автомобіль, можливо, зараз саме час діяти, оскільки ціни на вживані автомобілі різко зросли.

Читайте Знай в Google News!

За словами експертів компанії Edmunds, вартість угод trade-in За останній місяць зросла майже на 2000 доларів. Зокрема, вони відзначили, що середня вартість обміну становила 12 083 долара в червні, але підскочила до 14 066 доларів у липні.

Продаж авто
Продаж авто, Фото Capri23auto с сайта Pixabay

Це значне зростання за короткий період часу, і аналітики списали це на" Ідеальний шторм " подій. Одним з ключових факторів зростання є зростання попиту на старі автомобілі, і в липні на їх продаж пішло в середньому 38,3 дня. Це менше в порівнянні з 44,1 дня в червні, і компанія зазначила, що"зниження на 13,1% є самим різким падінням в порівнянні з попереднім місяцем".

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Окрім зростаючого попиту на вживані автомобілі, дилерські центри мають обмежену кількість нових автомобілів. Це пов'язано з пандемією коронавірусу, яка ускладнила виробництво і призвела до виснаження запасів.

Покинутий автосалон, фото: autocentre.ua
Покинутий автосалон, фото: autocentre.ua

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумний сміттєвий бак. Що стосується функціоналу, він вміє відкриватися при наближенні людини, упаковувати сміттєвий пакет і встановлюватися новий, відразу ж після вилучення старого.

Як повідомляв Знай.uа, прошивка MIUI 11 практично ідентична iOS. Один з художників вирішив зробити прошивку від Xiaomi максимально схожою з творінням яблучної корпорації. Судячи з фото, у нього це вийшло.

Також Знай.uа повідомляв, у мережі почали продавати iPhone з Fortnite на борту. Повідомляється, що Apple видалила гру з магазину додатків, так що пограти з пристроїв не вийде.