У мережі з'явилися фото лінійки iPhone 12 в чохлах до офіційної презентації. Зображення опублікувало видання 9to5mac, так що в достовірності цих фото сумніватися точно не варто.

iPhone 12, gizchina

Відзначається, що фото надали компанії, які виробляють аксесуари для iPhone 12 і iPhone 12 Pro. На знімках помітно, що один з гаджетів за своїм розміром нагадує iPhone 4, але ось сам дисплей буде помітно більше, адже рамки будуть практично непомітні. Можливо, це звичайний iPhone 12, але ось ціна на нього буде більше, якщо порівнювати з торішнім iPhone 11.

iphone 12

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумний сміттєвий бак. Що стосується функціоналу, він вміє відкриватися при наближенні людини, упаковувати сміттєвий пакет і встановлюватися новий, відразу ж після вилучення старого.

Як повідомляв Знай.uа, прошивка MIUI 11 практично ідентична iOS. Один з художників вирішив зробити прошивку від Xiaomi максимально схожою з творінням яблучної корпорації. Судячи з фото, у нього це вийшло.

Також Знай.uа повідомляв, у мережі почали продавати iPhone з Fortnite на борту. Повідомляється, що Apple видалила гру з магазину додатків, так що пограти з пристроїв не вийде.