Щоб телефон не "гальмував", слід видалити додатки, що займають багато місця в сховищі і працюють у фоновому режимі. Це відноситься і до віджетів, розташованих на робочому столі смартфона. Деякі з додатків мають постійний доступ до Інтернету, а деякі з них і зовсім використовують величезну кількість оперативної пам'яті смартфона, що позначається на швидкості робота гаджета в цілому. До того ж, використання всієї потужності девайса негативно впливає на тривалість роботи акумулятора.

Читайте Знай в Google News!

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Щоб прискорити роботу таких смартфонів, слід позбутися від "важких" додатків, наприклад, Facebook і YouTube. За словами експерта, багато з таких Програм мають полегшені аналоги для Android: Facebook lite, Google Maps Go та інші. Крім того, можна заходити на ці сервіси через сайт, але про зручність можна забути, адже спеціальні додатки набагато зручніше мобільних версій в браузері.

Крім того, в інтерфейсі системи слід обмежити використання графічних ефектів і анімації, а також відключити фонове оновлення контенту.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені Гени, які передає тільки мама: як вона формує характер і емоційний стан дитини Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці
Показати ще

Якщо всі ці поради не допомогли-варто подивитися на смартфони новіше. Благо, зараз на ринку є на будь-який смак і цінову категорію.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple розповіла, де відбуватиметься збірка майбутніх iphone 12, які покажуть публіці вже ближче до жовтня цього року. Повідомляється, що збирати повноцінні телефони вже будуть в Індії, а не в Китаї.

Як повідомляв Знай.uа, майбутні iPhone 12 показали на живих фото. Правда, в захисних чохлах, а один з них за розмірами нагадав навіть iPhone 4. Правда, екран буде помітно більше, якщо порівнювати обидва гаджета.

Також Знай.uа повідомляв, учений винайшли прозору сонячну панель, яку можна ставити замість вікон. Вчені зробили ще один крок до переходу на відновлювану енергію в усьому світі.