Минуло багато років з тих пір, як BlackBerry втратила свою славу на ринку. З тих пір компанія змінила власника, але, схоже, мало що змінилося. У лютому цього року BlackBerry Mobile офіційно повідомила в Твіттері, що з 31 серпня 2020 року компанія TCL Communications, що отримала авторизацію бренду, більше не буде продавати мобільні пристрої під брендом BlackBerry. Поки що TCL не має нічого спільного з BlackBerry.

Читайте Знай в Google News!

За угодою між Onward Mobility і FIH Fuzhikang початківець бренд Onward Mobility стане ліцензіатом бренду BlackBerry в четвертому поколінні. В даний час офіційно оголошено, що BlackBerry випустить новий смартфон 5G в 2021 році. Згідно з повідомленням, телефон BlackBerry 5G не тільки підтримуватиме 5G, але й збереже фізичну клавіатуру, як це було в попередніх моделях.

BlackBerry, gizchina
BlackBerry, gizchina

На даний момент компанія Onward Mobility підтвердила тільки одну модель. Що стосується продовження випуску інших моделей BlackBerry, незрозуміло. З моменту заснування BlacBerry відбулося багато чого.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За даними Onward Mobility, ці нові телефони матимуть "високий рівень безпеки". Компанія також заявляє, що запропонує "набір рішень для наскрізної безпеки". Тим не менш, виробник не повідомив про функції безпеки і рішеннях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple розповіла, де відбуватиметься збірка майбутніх iphone 12, які покажуть публіці вже ближче до жовтня цього року. Повідомляється, що збирати повноцінні телефони вже будуть в Індії, а не в Китаї.

Як повідомляв Знай.uа, майбутні iPhone 12 показали на живих фото. Правда, в захисних чохлах, а один з них за розмірами нагадав навіть iPhone 4. Правда, екран буде помітно більше, якщо порівнювати обидва гаджета.

Також Знай.uа повідомляв, учений винайшли прозору сонячну панель, яку можна ставити замість вікон. Вчені зробили ще один крок до переходу на відновлювану енергію в усьому світі.