Згідно з останніми повідомленнями, співробітник TikTok, який виступає від імені американських співробітників TikTok, каже, що вони подадуть до суду на уряд США через заборону на TikTok. В даний час доля TikTok висить на волосині, і бізнес компанії в США залишається невизначеним. Це сталося після недавнього розпорядження про заборону популярного додатка для коротких відео.

Читайте Знай в Google News!

За словами Патріка Райана, технічного менеджера програми в TikTok, " його позов буде зосереджений на конституційному праві на належну правову процедуру, стверджуючи, що це не рішення президента "дозволяти або не дозволяти цілі підприємства за примхою".

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Крім того, Райан стверджує, що близько 1500 американців, ймовірно, втратять роботу, коли набуде чинності наказ Трампа. В даний час існує обліковий запис GoFundMe для оплати юридичних послуг. На рахунку вже є близько 15 000 доларів, і для покриття всієї вартості потрібно 30 000 доларів.

Популярні новини зараз
Чоловік вирішив одружитися на похороні тещі: "Стояв над труною і подумав..." Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені Яких захворювань можна уникнути, з'їдаючи по одному банану на день: ви здивуєтеся Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине
Показати ще

Багато хто вважає, що цей процес далеко не прозорий, незважаючи на повну заборону. Є більш ефективні способи вирішення цієї проблеми, якщо мова йде про захист конфіденційності користувачів.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple розповіла, де відбуватиметься збірка майбутніх iphone 12, які покажуть публіці вже ближче до жовтня цього року. Повідомляється, що збирати повноцінні телефони вже будуть в Індії, а не в Китаї.

Як повідомляв Знай.иа, майбутні iPhone 12 показали на живих фото. Правда, в захисних чохлах, а один з них за розмірами нагадав навіть iPhone 4. Правда, екран буде помітно більше, якщо порівнювати обидва гаджета.

Також Знай.иа повідомляв, учений винайшли прозору сонячну панель, яку можна ставити замість вікон. Вчені зробили ще один крок до переходу на відновлювану енергію в усьому світі.