Компанія Microsoft вже розкрила основні параметри ігрової приставки нового покоління Xbox Series X. Однак від неї чекають ще один анонс восени-більш доступної консолі Xbox Series S під кодовою назвою Lockhart. Звичайно, через доступність трохи знизяться можливості, але для величезної кількості геймерів це спосіб заощадити не на шкоду досвіду від ігор.

Читайте Знай в Google News!

У мережі з'явився скріншот з табличкою характеристик Xbox Series X і Xbox Series S.

Незважаючи на такий же 7-нанометровий восьмиядерний CPU, Xbox Series S помітно програє по продуктивності GPU - 4 TFLOPS, проти 12,15 TFLOPS в Xbox Series X. справа в урізаній кількості блоків Compute Unit (CU) і їх частоти - до 20 штук і 1 , 55 ГГц, тоді як в старшій моделі - 52 блоки з частотою 1,825 ГГц. Також в Xbox Series S спостерігається менший обсяг відеопам'яті-10 замість 16 ГБ GDDR6. Втім, ця консоль буде переходом між сучасною Xbox і майбутньої Xbox Series X, але ось в сучасні ігри в неї пограти можна буде.

Xbox, gizchina

Популярні новини зараз
Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Чоловік вирішив одружитися на похороні тещі: "Стояв над труною і подумав..." Головне за 22 вересня: пенсію збільшать, повістки прийдуть поштою, курс долара шокує, а українці отримають ще одну платіжку Гени, які передає тільки мама: як вона формує характер і емоційний стан дитини
Показати ще

Підтверджується, що оптичного приводу в Xbox Series S не передбачено. Обсяг твердотільного накопичувача поки не уточнюється.

Що стосується цінника, бюджетна консоль буде коштувати в районі 400 доларів.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple розповіла, де відбуватиметься збірка майбутніх iphone 12, які покажуть публіці вже ближче до жовтня цього року. Повідомляється, що збирати повноцінні телефони вже будуть в Індії, а не в Китаї.

Як повідомляв Знай.uа, майбутні iPhone 12 показали на живих фото. Правда, в захисних чохлах, а один з них за розмірами нагадав навіть iPhone 4. Правда, екран буде помітно більше, якщо порівнювати обидва гаджета.

Також Знай.uа повідомляв, учений винайшли прозору сонячну панель, яку можна ставити замість вікон. Вчені зробили ще один крок до переходу на відновлювану енергію в усьому світі.