Не можете відправити що-небудь в Gmail? Багато користувачів мережі скаржилися на проблеми з підключенням до багатьох сервісів G Suite, але особливо до Gmail.

Читайте Знай в Google News!

Сторінка статусу додатків Google тільки що оновилася, щоб підтвердити, що вони отримали звіти про проблеми з Gmail і Google Диском, а побіжний погляд на Twitter або DownDetector показує тисячі звітів про помилки за останню годину.

Популярні новини зараз
Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки
Показати ще

Компанія Google не назвала причину проблем, але під ранок 21 серпня проблему вже встигли вирішити. З сервісами Google таке буває рідко, але ніхто від цього не застрахований.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Android 11 вводить нові обмеження для користувач. Повідомляється, що тепер при виборі, яким додатком зробити фото, Android 11 буде перенаправляти на програму самого Android, а не додатків, які користувач скачав з Google Play.

Як повідомляв Знай.uа, компанія BlackBerry анонсувала вихід нового смартфона. Повідомляється, що смартфон з'явиться вже в 2021 році, і він отримає ту ж механічну клавіатуру, яка була на більшості смартфонів компанії.

Також Знай.uа повідомляв, пікап Tesla CyberTruck помітили на вулиці. Правда, це точна копія електрокара, але виглядає він переконливо. ДО РЕЧІ, нутрощі авто теж скопіювали, включаючи інтер'єр.