Huawei скоро представить оновлену фірмову операційну систему HarmonyOS або HONGMENG OS для широкого спектру пристроїв, включаючи смартфони. Тепер стали відомі більш точні дати, коли можна очікувати виходу смартфона на базі ОС Huawei.

Читайте Знай в Google News!

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Відомий аналітик Ма Цзіхуа, близький до Huawei, повідомив Global Times, що Huawei може випустити версію HarmonyOS для смартфонів до кінця року. У той же час вони представлять перший смартфон на його основі.

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як і очікувалося, Huawei може розкрити подробиці на конференції розробників HDC 2020, яку компанія проведе з 10 по 12 вересня. У ці дні також відбувся повноцінний анонс нової версії пропрієтарного інтерфейсу EMUI 11 на базі Android 11. оскільки очікується HarmonyOS 2.0. За попередніми даними, HarmonyOS 2.0 зможе працювати на базі самих різних пристроїв. Він буде підтримувати Розумні годинник, ПК і Планшети.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Android 11 вводить нові обмеження для користувач. Повідомляється, що тепер при виборі, яким додатком зробити фото, Android 11 буде перенаправляти на програму самого Android, а не додатків, які користувач скачав з Google Play.

Як повідомляв Знай.uа, компанія BlackBerry анонсувала вихід нового смартфона. Повідомляється, що смартфон з'явиться вже в 2021 році, і він отримає ту ж механічну клавіатуру, яка була на більшості смартфонів компанії.

Також Знай.uа повідомляв, пікап Tesla CyberTruck помітили на вулиці. Правда, це точна копія електрокара, але виглядає він переконливо. ДО РЕЧІ, нутрощі авто теж скопіювали, включаючи інтер'єр.