17 серпня 2021 року, через рік після публікації цієї статті, Microsoft оголосить смертний вирок Internet Explorer. З цієї дати Internet Explorer 11 більше не буде підтримуватися багатьма власними службами Microsoft, включаючи Outlook, OneDrive, Office 365 та інші, згідно з повідомленням в блозі Microsoft 365.

ноутбук і кава
ноутбук і кава, pexels.com

Microsoft також припиняє підтримку Internet Explorer у Teams ще раніше: 30 листопада цього року.

При цьому браузер нікуди не дінеться; невідомо, коли Internet Explorer буде видалений з самої Windows 10, і компанії як і раніше зможуть отримувати доступ до сайтів, створеним спеціально для цього браузера.

Також варто відзначити, що новий Edge має режим сумісності з Internet Explorer 11, який повинен заспокоїти тих, хто здійснює перехід.

Популярні новини зараз
Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Найнебезпечніший ноутбук у світі
Найнебезпечніший ноутбук у світі

Але це не просто Internet Explorer; Microsoft також видаляє застарілу версію Edge до Chromium. Після 9 березня 2021 року старий Edge більше не отримуватиме оновлення безпеки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Android 11 вводить нові обмеження для користувач. Повідомляється, що тепер при виборі, яким додатком зробити фото, Android 11 буде перенаправляти на програму самого Android, а не додатків, які користувач скачав з Google Play.

Як повідомляв Знай.uа, компанія BlackBerry анонсувала вихід нового смартфона. Повідомляється, що смартфон з'явиться вже в 2021 році, і він отримає ту ж механічну клавіатуру, яка була на більшості смартфонів компанії.

Також Знай.uа повідомляв, пікап Tesla CyberTruck помітили на вулиці. Правда, це точна копія електрокара, але виглядає він переконливо. ДО РЕЧІ, нутрощі авто теж скопіювали, включаючи інтер'єр.