Фірмова прошивка MIUI 12 почала надходити на смартфони Xiaomi і Redmi досить давно. Втім, власники флагманських смартфонів від компанії тільки зараз почали виявляти приховані функції прошивки MIUI 12.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Зовсім недавно "копачі" виявили, що флагманський смартфон Xiaomi Mi 10 підтримує технологію MEMC (Motion Estimation / Motion Compensation). Пояснимо, що дана технологія заснована на програмному і апаратному функціонал, вона робить зображення на екрані пристрою більш плавним. Варто відзначити, що технологія порівняно нова, і вона використовується в смартфонах іншої компанії - наприклад, OnePlus, яка акцентувала на цій фішці увагу. У свою ж чергу, Xiaomi вирішила не загострювати на цьому увагу.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, що сервіс Google Maps почав відображати пожежі на своїх картах. Повідомляється, що вони відображаються в реальному часі, що в теорії може врятувати мільйони життів.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft прощається з браузером Internet Explorer, яким користувалися мільйони людей по всьому світу протягом десятиліття. Втім, компанія не бачить сенсу його підтримувати, так як на ринку тепер є браузер Edge,

Також Знай.uа повідомляв, учений створили новий пластик, який має характеристики звичайного пластику, але в кілька разів швидше розкладається, а після переробки не втрачає свої властивості. В теорії, це дозволить зменшити кількість викидається сміття.