Microsoft тепер дозволяє користувачам Windows 10 запускати програми Android одночасно з додатками Windows на ПК. Тепер ви можете отримати доступ до списку додатків Android в додатку Microsoft Your Phone і відповідно запустити ці мобільні додатки. Вони будуть працювати в окремому вікні за межами програми "ваш телефон", що відображається з вашого телефону.

Microsoft, gettyimages
Microsoft, gettyimages

Ця нова підтримка додатків Android також дозволяє користувачам Windows 10 працювати в багатозадачному режимі з іншими додатками Windows з підтримкою alt + tab, і ви навіть зможете закріпити ці програми Android на панелі завдань Windows 10 або в меню "Пуск". Можливість запускати програми прямо з вашого телефону означає, що вам більше не потрібно шукати в дзеркальному відображенні вашого телефону, ви можете просто закріпити свої улюблені програми Android на панелі завдань і запускати їх, як якщо б вони були звичайними додатками Windows.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних
Показати ще

Нагадаємо, що сервіс Google Maps почав відображати пожежі на своїх картах. Повідомляється, що вони відображаються в реальному часі, що в теорії може врятувати мільйони життів.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft прощається з браузером Internet Explorer, яким користувалися мільйони людей по всьому світу протягом десятиліття. Втім, компанія не бачить сенсу його підтримувати, так як на ринку тепер є браузер Edge,

Також Знай.uа повідомляв, учений створили новий пластик, який має характеристики звичайного пластику, але в кілька разів швидше розкладається, а після переробки не втрачає свої властивості. В теорії, це дозволить зменшити кількість викидається сміття.