Ми наближаємося до вересня, і це часто приносить нові великі досягнення в області смартфонів Apple. Однак цей рік буде трохи іншим через триваючу пандемію. Замість звичайного вересневого запуску компанія перенесе нову серію iPhone 12 на жовтень. Ці пристрої будуть дуже важливі для ентузіастів Apple, оскільки вони будуть першими iPhone з можливістю підключення 5G. як тільки будуть випущені нові iPhone, Apple припинить випуск старих моделей. Про це йдеться в новому звіті.

Читайте Знай в Google News!

Джерелом нової інформації є акаунт Twitter @iAppleTimes. Судячи з усього, джерело знайоме з цим питанням, і, згідно зі звітом, Apple припинить випуск iPhone XR після запуску iPhone 12. Згідно з інформацією, наявність більш потужного iPhone SE 2020 дає користувачам кращу альтернативу XR. Компанія не хоче ще більше знижувати ціну XR. Ми знаємо, що в кінці кінців деякі користувачі все ж віддадуть перевагу сучасному XR, а не iPhone se 2020, який виглядає як оновлений iPhone 8.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Для тих, хто все ще віддає перевагу більш сучасному вигляду, джерело стверджує, що iPhone 11 є наступником XR. Ціна торішньої моделі буде знижена, а початкова ціна становитиме 549 доларів. Телефон в даний час коштує 699 доларів, так що, врешті-решт, він отримає зниження ціни на 150 доларів, що користувачам тільки на користь.

Популярні новини зараз
Від +20 до заморозків: українців чекають різкі зміни погоди Почнуть мобілізувати з 1 жовтня: кого чекає повістка та ВЛК 570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс Google Maps почав відображати пожежі на своїх картах. Повідомляється, що вони відображаються в реальному часі, що в теорії може врятувати мільйони життів.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft прощається з браузером Internet Explorer, яким користувалися мільйони людей по всьому світу протягом десятиліття. Втім, компанія не бачить сенсу його підтримувати, так як на ринку тепер є браузер Edge,

Також Знай.uа повідомляв, учений створили новий пластик, який має характеристики звичайного пластику, але в кілька разів швидше розкладається, а після переробки не втрачає свої властивості. В теорії, це дозволить зменшити кількість викидається сміття.