За останні роки лінійка Google Pixel зміцнила свою присутність з одними з кращих камер для смартфонів. Однак це не пов'язано з використанням сучасного обладнання. Замість цього компанія використовує розширений набір алгоритмів у своєму додатку камери-GCAM або Google Camera. Це потужна програма, яка підтримує всі божевільні функції, присутні на смартфонах Google Pixel і будь-яких інших пристроях з Gcam Mods. Крім всіх переваг цього додатка, в ньому є і деякі дратівливі функції. Це те, з чим навчився справлятися будь-хто, хто користується Google Camera. Один з кращих прикладів-політика управління файлами програми для обробки зображень в портретному режимі.

Читайте Знай в Google News!

Для кожного портретного знімка Google Camera створює спеціальну папку для зберігання двох зображень. У одного застосована обробка розмитого фону, дуже характерна для портретних знімків, в іншого - стандартна фотографія. Це дуже заплутане управління, особливо якщо ви використовуєте будь-який додаток галереї, крім Google Фото. На це пішло кілька років, але Google нарешті усвідомив, наскільки неприємною може бути ця функція.

Google Pixel 4a, Google
Google Pixel 4a, Google

За даними Android Police, починаючи з оновлення V7.5, цього більше не буде. Знімки в портретному режимі будуть збережені в основній папці камери. Більш того, прийдешні фільми будуть називатися зовсім інакше. Схоже, компанія почула прохання користувачів, так як це дратувало щодня мільйонів користувачів сервісів пошуковика.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс Google Maps почав відображати пожежі на своїх картах. Повідомляється, що вони відображаються в реальному часі, що в теорії може врятувати мільйони життів.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft прощається з браузером Internet Explorer, яким користувалися мільйони людей по всьому світу протягом десятиліття. Втім, компанія не бачить сенсу його підтримувати, так як на ринку тепер є браузер Edge,

Також Знай.uа повідомляв, учений створили новий пластик, який має характеристики звичайного пластику, але в кілька разів швидше розкладається, а після переробки не втрачає свої властивості. В теорії, це дозволить зменшити кількість викидається сміття.